Returpolicy m.m.

Returer

Om du önskar returnera en vara tar du kontakt med mariarunhellen@hotmail.se. Du har 14 dagars ångerrätt från det datum då du mottagit varan. Vid skador på produkten eller andra frågor kontakta mariarunhellen@hotmail.se så ska vi hjälpa dig. Om du ångrar dig eller inte är nöjd med varan kontaktar du oss på mariarunhellen@hotmail.se

Maria Runhellen 710914-2724 står inte för returer som skadas eller försvinner om ni inte tar kontakt med Maria Runhellen innan retur.

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 25% moms.

Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:

Du måste meddela oss att du ångrar dig. Ett mail ska skickas till oss mariarunhellen@hotmail.se. I ditt mail ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ditt ångermail returnera produkterna till oss.

Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.

På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Varukorg