Ansiktsbehandlingar

Advanced Skin Treatment

2 timmar: 2 500 kr
Kur 4 st behandlingar inom 6 månader 8000 kr
Ansiktsbehandlingarna på Milles i Växjö är grundade på ett holistiskt behandlingskoncept där jag jobbar med huden och ditt välmående inifrån och ut. Det finns många olika typer av hudproblem, därför är det extra viktigt att ta hänsyn till just dina specifika behov.

Vid min Advanced Skin Treatment-behandling, som är en fantastiskt härlig och djupgående ansiktsbehandling, fyller vi även i ett hälsoformulär samt gör ansikts- och tungdiagnostik. Detta ger svar på om det finns obalanser som kan påverka hälsan och huden.

Utifrån detta tas det fram ett personligt program som stöttar kroppen och huden och skapar förutsättningar för ett optimalt resultat. Programmet innehåller råd om hudvård, livsstilstips, kost, kosttillskott, rörelse och mental balans. Även uppföljning och support ingår för att ge dig en hållbar grund för att din hud ska må bra och återfå/bibehålla sin lyster, elasticitet och spänst.

Holistisk ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingar med holistiskt tänk. Du får alltid råd om hur du ska ta hand om hela din kropp för din optimala hudhälsa.

Esse upplevelse ampull med probiotika (levande bakterier)

Esse upplevelse ansiktsbehandling med en Ampull med probiotika och Exlusion Mask för att boosta din huds mikrobiom med MILJARDER levande probiotika. En perfekt behandling för att ”omstarta” en hud i obalans eller se de som en riktig pensionsförsäkring för din hud! Dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning, vaxning bryn, ansiktsmassage, ampull med probiotika + exlusion mask, massage nacke, axlar och dekolltage.
75 min 1700 kr

Algneedling/ Biomicroneedling

Milles är första salongen i Växjö att erbjuda Bio- microneedling eller Algneedling® som de också kallas. Med Algneedling® kan vi uppnå samma resultat som med den annars så populära microneedlingen MEN UTAN SMÄRTA, NÅLAR och/eller BLOD Behandlingen skapar ca 3 miljoner mikrokanaler på endast 5 min! Jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1miljon mikrokanaler. Detta bidrar till fler kanaler för vitamincocktailen att slussas ner i huden där den jobbar sin magi. EN HELT NY REVOLUTION Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar både hudens epidermis och dermis. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet. Kan precis som klassisk microneedling användas för behandling av: Acne & acneärr Pigmentering / Solskador, Förstorade porer/fet hy, Ojämn hudton, Hormonella pigmenteringar, Rynkor/ fina linjer! Rekommenderar en kur om 4ggr med 2-4 veckors mellanrum beroende på din hudtyp. Eftervård att ha i åtanke inför sin bokning är * undvik direkta solljuskällor första veckan * inget bastubad första veckan * inte bada i klorvatten eller bada alls första 48 timmarna *smörj med rekommenderad eftervårdsprodukter första veckan helst. *spf 50 de kommande veckorna efter behandling.
60 min 1900kr

Algneedling/
Biomicroneedling
Kur

Kuren innefattar 4 behandlingar 60 min vardera med 2-4 veckors mellanrum beroende på din hudstatus. En känslig hud behöver längre tid mellan varje behandling. Kur 6000kr Du sparar 1600 kr om du gör en hel kur mot om du gör enstaka behandlingar.

Klassisk ansiktsbehandling med Esse probiotics

Denna unika ansiktsbehandling förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken och motverkar obalanser. Jag väljer varsamt ut hudvårdsprodukter som passar just din hud. Passar för dig med rocasea, perioral dermatit, vuxenacne, pigmenterad hud, mogen m.m

Dubbelrengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynformning med vax, ansiktsmassage, nack och dekoltagemassage mask, professionell ampull och dag/ögoncreme.

Kur 4 veckor á 4 behandlingar, 75 min första gången och därefter 30 min 3600 kr

75 min: 1350 kr

Milles Special Klassisk ansiktsbehandling och healing

I denna behandling har jag blandat de bästa från min värld. Högklassig ansiktsbehandling tillsammans med healing/ chakrabalansering. Passar alla men är främst framtagen för dig som vill få en djupare förståelse vad de är som triggar dina hudproblem. De blir dessutom ytterligare en dimension av din avkopplande stund. Läs mer om klassisk ansiktsbehandling här bredvid och om healing/chakrabalansering under fliken healing.

Dubbelrengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynformning, massage ansikte och dekolltage, mask, healing, professionell ampull, dag/ögoncreme.

105 min: 1800 kr

Holistisk ansiktsbehandling

Djuprengörande ansiktsbehandling

I denna behandling ingår dubbelrengöring, hudanalys, peeling, brynformning, portömning, ansiktsmask och avslutande produkter såsom serum, ögon och ansiktskräm med Esse Skincare.

Passar alla hudtyper även dig med acne, rosacea, perioral dermatit, pormaskar, milier etc.

60 min 975 kr

Avkoppling

Avslappnande ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling för dig som bara vill ha de lugnt och skönt. Total avkoppling helt enkelt. Dubbelrengöring, peeling, varma handdukar, ansiktsmassage, mask, massage på dekolltage, nacke och axlar. Avslutande ögon och dagcreme.

Produkter med Esse Skincare.

50 min: 850 kr

Djuprengöring

Tonårsbehandling

Djuprengörande behandling med dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning och avslutande mask. Passar alla som vill få bort alla orenheter i ansiktet såsom acne, svarta pormaskar, milier. Bra start för dig som verkligen vill börja ta hand om din orena hud.

Produkter med Esse skincare..

50 min: 850 kr

Varukorg