Meditation

Meditation i grupp

Meditationskurs i grupp 8 gånger

Milleko erbjuder även meditationskurser i Växjö. Vägledda  meditationer där du kan lära dig att landa i din egen kropp och känna dig jordad. Ett oöverträffat verktyg för att finna stillhet och få sinnet i balans. Passar dig som känner dig stressad och tycker att tankarna snurrar.

Meditationskurs – En kurs i mirakler!

 

En kurs i mirakler! Denna meditationskursen vänder sig till dig som vill höja sina frekvenser! Där vi aktivt genom samtal , meditation och med uppgifter varje vecka hjälper varandra att stå över negativitet och tråkiga tankar som egot har svårt för att släppa. Övning ger färdighet som de heter! En kurs där du lär egot att sitta i baksätet och där ditt genuina jag sitter i förarsätet. Vi träffas 1 h i veckan här i min lokal på Klosterg.6. Med upplägg som följer: *Genomgång av veckans tema med samtal. *Vägledd meditation med samma tema. *Avslutning med samtal om upplevelser etc *Genomgång av uppgifter att jobba med hemma till nästa vecka. Vi träffas vid 8 tillfällen Man väljer antingen morgon eller kvällsgrupp.
Start: Morgongrupp Fredag 3/2-23 kl 08.30-09.30
Start: Kvällsgrupp Måndag 30/1-23 kl 17.30-18.30
Endast 5 deltagare i varje grupp! Du boka din plats på bokadirekt.se/milles/växjö senast Måndag 23/1-23 Kursledare Maria Runhellen Kostnad 2400kr Vid frågor Maila: mariarunhellen@hotmail.se
 

1h/v. 2400kr

Privat meditations session 40 min 550k

Varför meditera? Hur går de till?

Att meditera kan hjälpa dig att ta bättre beslut i vardagen. För när du flyttar din uppmärksamhet från hjärnan till hjärtat blir dina val utifrån din inre sanning. Meditation kan verkligen hjälpa dig med din självutveckling om du ger de en chans. Att träna sinnet att bli lugnare och komma ner i din kropp kan kännas omöjligt när du är stressad, men med träning och uthållighet blir de lättare för varje gång. Jag sammanliknar de med att träna en muskel, du blir starkare för varje gång du tränar.

På meditation i mina grupper sitter vi på stolar för att lättast kunna hålla fokus. Du kan få sitta på golvet istället om du vill, ligger du ner är risken väldigt stor att du somnar om du inte är väldigt van vid att meditera. Ibland har vi lugn musik på i bakgrunden men inte alltid. Vi testar olika sätt att lättare komma ner i ett meditationstillstånd såsom rökelse, eteriska oljor etc. Under hela kursen håller jag i vägledda meditationer. Jag använder både återkommande meditationer för större igenkänning och varierade meditationer. De kan kännas lättare att meditera i grupp än att meditera hemma själv.
Varukorg