Healingmassage, samtalsterapi

Healingmassage

Healingmassage – lockar fram dolda känslor

Healing-Chakrabalansering

En skön avkopplande behandling där du snabbt kommer ner i varv. Passar alla men speciellt stressade själar med besvär som trötthet, depression, smärta och utbrändhet. Läs mer om healing längre ner på sidan .Denna behandling går även bra att boka på distans. Skriv de isåfall på bokningen.

60 min inkl samtal 900 kr

Kildens Healingmassage

En djupgående behandling där jag varvar olika healing och massage- tekniker. Fantastiskt avslappnande och omsorgsfull massage som går på djupet i din själ. Passar alla som vill jobba med sin personliga utveckling. Tillsammans med samtalet kan du få verktyg att jobba vidare med hemma.

90 min 1200 kr.
120 min 1700 kr
Ca 30-45 min terapisamtal därefter 75 min massage.

Samtalsterapi

I samtalet kan jag vägleda dig att bli den bästa versionen av dig själv. Genom frågor hittar du själv fram till svaren, de som är din sanning. Om du vill arbeta med ett specifikt problem du har eller din personliga utveckling stöttar jag dig på din väg.

40 min 600 kr

Vad är healing?

Filosofin är att kroppen stänger inne känslor och minnen som kommer upp till ytan när spänningarna i kroppen löses upp. Idén/filosofin bakom:Healingmassage tar sin utgångspunkt i asiaternas filosofi om energibanor. Massagen låter mottagaren på ett mjukt sätt få kontakt med känslor som undertrycks i en stressad vardag.

Hur går det till? Du ligger i regel avklädd (med trosor). Du får ha något över dig, ofta en filt, så att du känner dig varm och trygg. Terapeuten masserar och stryker med handflatan och växlar mellan att trycka på djupet och nästan bara nudda. Framför allt bra för: Personer som behöver ro i kropp och tankar. Och de som inte känner sig väl till mods med sina kroppar. Det kan vara kvinnor som tycker att de är lite överviktiga eller män som har komplex för tunna ben eller smala axlar. Behandlingsmetoden är bra för stressade personer. Även för dem som precis har tagit sig igenom en svår period med personlig kris eller byte av jobb. Kanske särskilt bra för singlar som sällan får beröring.

Man trivs inte med sig själv om man inte någon gång emellanåt får beröring. Mindre bra för: Psykiskt sjuka. Inte heller för människor som verkligen har svårt för att man rör vid dem. Effekt: Får upp känslorna till ytan Avstressande Så många arbetsplatser präglas idag av sparkrav och ökad effektivitet. Många känner sig otillräckliga och mår dåligt. KILDENS HEALINGMASSAGE har helt unika och speciella kvaliteter som kan hjälpa till att motverka dessa negativa och nedbrytande verkningar på kroppen och utgör en holistisk massageform som får kropp, psyke, sinne och spiritualitet att hänga samman.

Det första steget i massagen är att uppleva sig som en hel människa och därmed bli medveten om att man Kan känna sig avslappnad och hel. Med allt vad de innebär av lugna tankar och sunda känslor samt också en insikt i att man rymmer en spirituell känsla. KILDENS HEALINGMASSAGE karaktiseras av: *att den är mjuk, omsorgsfull, djupgående och avspännande på kropp, leder och muskler. *att den hjälper till att skänka ro i TANKARNA, så att uppmärksamheten kan fortplanta sig längre ner i kroppen. Eftersom de mesta av vår uppmärksamhet förblir uppe i huvudregionen, så andas vi t.ex. inte djupt nog.

Detta belastar hela kroppen och de invändiga organen, som får för lite syre. Inte minst hjärtat som får arbeta hårt med risk för skador.*att en vilsam ro hjälper till att märka KÄNSLORNA. De kan vara äkta glädje, vrede samt de instängda frustrationerna, som många sparar på i vår upptagna vardag.. Detta gäller också ett hetsigt temperament som spontant ochhäftigt plötsligt bara kommer upp till ytan.

Detta sker oftast när man känner sig trött och pressad och allt står en upp över öronen. Man mister överblicken. *att när ro får fortplanta sig djupt in i de innersta – via healing-massage och meditation – så märker vi att vi också besitter en speciell dimension den ANDLIGA eller den SPIRITUELLA delen av oss som är en lika viktig del av oss för att vi ska känna oss som en hel människa. ​HEALING- ENERGIBALANSERING.

Känner du dig extra trött, stressar mycket eller har gått med värk under en längre period? Har du tagit blodprover som visat att du är en helt frisk människa? Du kanske har gått på olika behandlingar men känner att inget ändå hjälper? Då kan healing vara ett alternativ. Healing lindrar stress som är en föregångare till många sjukdomar, speciellt psykosomatiska sjukdomar såsom huvudvärk, migrän, irriterad tarm syndrom, oro och depression. Fler och fler tar steget till att prova healing för att må bra och för att fylla på energin.

En behandling med två veckors intervall är vanligt med upp till tio sessioner men det beror helt och hållet på hur stor obalansen är i kropp och själ. – Healingen börjar med att healern lägger sina händer på kundens axlar för att tona in, vilket startar energiflödet. Energin riktas till sex av chakrarna (energihjul som löper som spiraler genom kroppen) från pannan och nedåt genom att hålla händerna en bit från kroppen över varje chakra i tur och ordning. Detta balanserar chakrarna och aktiverar den naturliga healingprocessen. 

Under healingen upplever oftast healern en förnimmelse av energiflödet genom kroppen, ofta upplever även kunden dessa förnimmelser, som en pirrande känsla eller en känsla av värme och kyla. Efter behandlingen kan en del känna sig trötta, frusna eller kanske bli en aning illamående medan andra bara känner sig pigga och energifyllda. beroende på hur stor obalans kunden har i kroppen.

En behandling tar trettio minuter och kunden har kläderna på sig . Varje session avslutas med ett kort samtal om upplevelserna, dels för att höra sig för hur kunden mår och vad den upplevt och dels för att förklara var healingen gjort mest påverkan i kroppen.

Vad healingmassage betyder för mig!

För mig är healing självutveckling. Att komma närmare min egna sanning. Vad är rätt och fel för mig just nu? Vad tycker jag? Hur känner jag? I vilken riktning ska jag gå nu? Ett ständigt arbete med andra ord.

Genom meditation och att göra healing på mig själv ( eller få healing hos andra healers ) känner jag att jag kan hålla rätt kurs. I dagens samhälle har nästan alla alldeles för mycket energi uppe i huvudet ( även jag ) vilket gör att vi får svårt att känna med hjärtat, göra rätt val för sig själv. 

Genom healingen känner jag att jag får ihop mig själv och kan lita på att mina val är gjorda utifrån min sanning och inte rädsla , andras förväntningar eller vad de nu kan vara.

Stress och koncentrations-svårigheter

Har du en god kontakt med din kropp är de mycket svårare att känna sig stressad. Lika viktigt är det att med denna goda kontakt att vi kan uppleva och använda flera sidor av oss själva. De kan ibland vara svårt att se själv.
När vi är pressade under en längre tid är de lätt att tankarna bara snurrar runt i huvudet.

Dessa jobbiga, ständigt återkommande tankar kan göra att vi blir sömnlösa om nätterna, svårt för att vara närvarande och lätt tappar vår koncentration. Allt kan bli väldigt svart eller vitt och vi kan få svårare att hantera det som faktiskt är viktigt för oss för att vi är så upptagna med att hantera tankarna i huvudet. Vi börjar bli både fysiskt och psykiskt spända men vi märker de inte ens för vi är så upptagna med våra tankar.
Healingmassagen kan ge dig den ro som behövs för att du ska kunna känna av din kropp. Den ger dig inte bara kontakt med dig själv och lindrar smärtan under behandlingen utan sätter igång en process i din kropp som arbetar vidare även efter behandlingen. // Kilden aps

Livskriser och självutveckling

Vi känner alla till uttrycket ” de vi har med oss i ryggsäcken ” Din ryggsäck innehåller alla dina goda erfarenheter, upplevelser och din livsvisdom men den innehåller också det som är tungt och jobbigt att bära på – sorg, svek och frustrationer.

De lugna, mjuka och omsorgsfulla strykningarna i healingmassagen kan vara de som på ett lugnt och tryggt sätt hjälper dig att öppna upp din ryggsäck så att du får möjlighet att se vad den innehåller. Vad ska du behålla och vad har du släpat runt på lite för länge?

Har du t.ex. upplevt att bli avskedad, skilsmässa eller på något annat sätt förlora någon och stå i en livskris. Har du kanske också upplevt att inte känna dig något värd? Prestationspress, förväntningspress och självkritik har kanske riktigt fått grepp om dig? Du har kanske helt naturligt byggt upp en sköld för att skydda dig mot sådant som kan göra ont?

En strategi- men kanske inte den bästa, för blockeringarna kan byggas upp till våldsamma fysiska och psykiska smärtor.. De kan t.ex. vara ett samband mellan ångest, depression och ont i magen. Krisen kan vara de som kan hjälpa dig vidare för att de som legat gömt i ryggsäcken ska komma upp till ytan.

Healingmassage och samtal kan vara det som hjälper dig att ta bort blockeringarna så energin i din kropp kan röra sig mer fritt. Får den möjlighet till det kan du lättare förhålla dig till de som finns i din ryggsäck och nå in till dina allra finaste kvaliteér. De som du ska använda dig av när du ska utveckla dig själv. // Kilden aps

Huvudvärk och nacksmärtor

Har du ont i huvudet, nacken eller på andra ställen i kroppen? Har du kanske försökt lindra smärtan? Helt förståligt, för de är energikrävande att ha ont. Är de uteslutande tal om smärtlindring vill de bara bli en symtombehandling och du kommer inte riktigt fram till problemet och orsaken till värken.

De är ofta ett samband mellan obalanser i kroppen och fysisk smärta – även matsmältningsproblem och allergi. Upplever du situationer där du vill göra på ett visst sätt men inte gör det för du tycker att du inte har möjlighet eller vågar, kan du bli fastlåst. Det är som om du dras i två olika riktningar, då kan kroppen bli spänd och du kan få ont.

Genom healingmassage och samtal lindrar du inte bara smärtan utan kan komma bakom problemet och komma i kontakt med de som har satt sig i kroppen. // Kilden aps

Djuprengöring

Tonårsbehandling

Djuprengörande behandling med dubbelrengöring, peeling, ånga, portömning och avslutande mask. Passar alla som vill få bort alla orenheter i ansiktet såsom acne, svarta pormaskar, milier. Bra start för dig som verkligen vill börja ta hand om din orena hud.

Produkter med Esse eller Maria Åkerberg.

50 min: 780 kr

Varukorg